Biletele s-au evaporat, a pornit scandalul. Sălăjenii sunt supărați că nu au prins bilet la concertul lui Tudor Gheorghe

Renumitul artist de muzică, Tudor Gheorghe va concerta la Zalău, în 11 noiembrie 2018, de la ora 18.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evinimentul muzical este organizat de Primăria municipiului Zalău, prin Casa Municipală de Cultură și propune un spectacol inedit, unde regăsim, după 30 de ani, melodiile "Acolo este țara mea" și "Muică, toți suntem un neam". Orchestra CONCERTINO din Chișinău și Corul bărbătesc CONCERTINO vor întregi atmosfera, sub bagheta dirijorului și orchestratorului Marius Hristescu.

Chiar dacă concertul va avea loc abia pe 11 noiembrie, biletele s-au epuizat rapid, încă din prima zi de când s-au pus în vânzare, adică, din 30 noiemrbie. 

”Din păcate nu mai sunt bilete la concertul lui Tudor Gheorghe. Toate biletele s-au vândut într-o oră, în prima zi, când s-au pus în vânzare. Nu s-a dat niciun bilet pe sub mână, au fost cozi foarte mari la casa de bilete”, ne-a declarat un reprezentat al Casei Municipale de Cultură Zalău.

Totuși, mai mulți zălăuani care au dorit să-și cumpere bilet susțin că tichetele s-au epuizat încă din primele minute. Mai multe comentarii au fost postate pe pagina de facebook a Primăriei Zălău, în care se susține acest lucru.

”Biletele au fost distribuite pe sub mână lichelelor din Primăria Zalău, un amic s-a prezentat la casa de bilete, la 20 min după așa zisa punere în vânzare luni, la ora 12 : 20 și nu se mai găseau bilete rușine paraziților din Primărie care sug degeaba banul public

”Sunteți niște nesimțiți. Va faceți spectacole private pe banii noștri. Nu aveați cum să vindeți toate biletele în 20 de minute. Rușine rușine rușine domnule primar. Nu va gândiți numai la gașca voastră. RUȘINE SA VA FIE”.

”Va bateți joc de oameni. Pentru ce mai publicați acest afiș, îl mai trimiteti și la ziare, vine lumea din județ la Zalău să cumpere bilete și când colo biletele erau suflate de membri de partid ai casei încă dinainte să fie puse în vânzare. Mai și puneți oamenii pe drumuri degeaba. Chiar nu aveți pic de respect, de bun simș???”, sunt câteva din comentariile postate pe  pe pagina de facebook a Primăriei Zălău.

 

Adauga comentariu