Biciclista desfigurată în urma accidentului grav din Ciocmani, a murit pe patul de spital

O femeie a fost rănită grav într-un accident de circulaţie produs, miercuri, 15 iulie a.c., pe Drumul Naţional 1H, la primele ore ale dimineții. După 14 zile, femeia a murit la spital. 

"Victima accidentului, produs la data de 15 iulie a.c., în localitatea Surduc,  a decedat la spital, la data de 29 iulie a.c. Dacă în concluziilor medico-legale va exista legătura de cauzalitate, încadrarea juridică va fi schimbată din vătămare corporală din culpă în ucidere din culpă", ne-a transmis IPJ Sălaj. 

Potrivit IPJ Sălaj, la data menţionată, în jurul orei 9.30, pe Drumul Naţional 1H, în localitatea Ciocmani, o femeie de 53 de ani, din comuna Surduc, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe direcția Surduc–Băbeni, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, moment în care a fost acroșată de un autoturism, condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Creaca, care circula în spatele acesteia.

În urma evenimentului, femeia a fost rănită grav. Şoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate starea de fapt. 

Adauga comentariu