Bărbat amenințat cu cuțitul în fața unui local din Jibou

Un bărbat de 37 de ani, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, a amenințat cucuțitul pe un altul. Incidentul a avut loc vineri, 9 iulie a.c., în jurul orei 23.00, în fața unui local de pe raza orașului Jibou.         

În cauză, jandarmii au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârșiriiinfracțiunii de „Amenințare”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou pentru continuarea cercetărilor.         

Dacă sunteţi victima unei agresiuni, sau aveţi cunoştinţă despre producereaunor   fapte   antisociale,  nu  ezitaţi  să  vă  adresaţi celei ai  apropiate patrule dejandarmerie/poliție sau să apelaţi numărul unic de urgenţă  - 112.

”Pentru preîntâmpinarea unor incidente nedorite, vă recomandăm următoarele:- Pentru aplanarea unor conflicte să acţionaţi cu tact şi răbdare, neţinând contde emotivitatea firească ce se instituie în aceste cazuri;- Nu proferaţi înjurături şi nu încurajaţi violenţa, acestea fiind cauze care potdegenera în violenţe fizice;   - Nu răspundeţi cu violenţă chiar dacă sunteţi provocat;   - Nu încercaţi să vă rezolvaţi un conflict prin violenţă, adresaţi-vă autorităţilorcompetente;   - Evitaţi compania persoanelor irascibile, conflictuale sau violente;   - Dacă o persoană nervoasă aflată sub influenţa băuturilor alcoolice sau aretendinţa de agresivitate, încercaţi să nu interacţionaţi cu aceasta şi să o evitaţi”, a transmis Jandarmeria Sălaj

Adauga comentariu