Băieții din echipa de fotbal unificat din Șimleu Silvaniei, campioni naționali pentru al doilea an consecutiv la Campionatul Național de Fotbal de la Sibiu

Echipa de fotbal unificat, băieți categoria 12-14 ani din Șimleu Silvaniei, campioană națională în anul 2018 a participat la faza națională a Campionatului Național de fotbal unificat în 7, organizat de Federația Română de Fotbal și Fundația ,,Special Olympics" România în perioada 17-19 mai la Sibiu.

Echipa din Șimleu Silvaniei, formată din elevi cu nevoi educaționale speciale (C. E. S.) ai Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Șimleu Silvaniei în parteneriat cu elevi din școlile gimnaziale,,Silvania" și,, Horea" din Șimleu Silvaniei au obținut locul I, reușind performanța de a deveni campioni naționali doi ani consecutiv, sub îndrumarea profesorilor Sim Viorel, Iambor Ivan și Faur Mariana.

În aceeași fază, în aceeași perioadă la Sibiu a participat în premieră și echipa de fotbal unificat în 7, fete, categoria 12-14 ani. Fetele au ocupat locul VI din 12 echipe, promovând astfel și fotbalul feminin.

Adauga comentariu