Azi, un nou termen în dosarul în care patronul firmei Gurzău Trans este acuzat de ucidere din culpă

Azi va avea loc un nou termen în dosarul patronului firmei de transport persoane, Gheorghe Gurzău, în care este acuzat de ucidere din culpă. Ultimul termen a fost în 13 decembrie, când magistrații au cerut administrare de probe. 

La începutul lunii octombrie a avut loc primul termen în dosar. Gheorghe Gurzău a cerut atunci stramutarea procesului. Motivul este unul hilar și de neînțeles. Gurzău s-a săturat de reacțiile negative ale zălăuanilor și de modul în care s-a efectuat ancheta în acest caz, susțin surse din anchetă. Curțea de Apel Cluj a respins cererea de strămutare formulată de Gurzău, iar procesul a continuat Zalău. 

Vă reamintim faptul că o fetiță de 12 ani și-a pierdut viața în 19 februarie 2019, într-un grav accident de circulație petrecut pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalău, în fața fântânii arteziene de la Astralis. Fetița se afla într-un microbuz de transport persoane, condus de patronul firmei de transport, Gurzău Trans, Gheorghe Gurzău, care circula pe ruta Zalău - Dioșod, când la un moment dat a căzut din autoturism. În urma impactului foarte puternic cu asfaltul, fetita a murit, după ce medicii de pe echipajul Smurd au încercat peste o oră să o readucă la viață.

Giulia Sabou, fetița de 12 ani a fost înmormântată vineri, 22 februarie 2019, în satul natal, Badon, comuna Hereclean.

Adauga comentariu