Avocatul Mircea Popovici și conducerea Transurbis au DONAT pentru Marius, copilul minune din Cuceu cu un destin mult prea dureros

Marius a avut un destin mult prea dureros. La cei 9 ani ai săi nu a știut ce înseamnă să ai o baie, să faci un duș, să trăiești în condiții decente, să nu dormi cu grija zilei de mâine sau ce înseamnă să ai o casă normală. Marius a copilărit într-o casă dărăpănată cu o singură cameră, care din lipsa hornului putea lua foc oricând. Copilul a fost crescut cu 600 de lei pe lună de doi părinți ambii cu handicap.

Numeroși oameni cu suflet mare au sărit în sprijinul lui Marius, astfel că acum copilul va avea un alt Crăciun, unul mult mai fericit. Am scris și vom mai scrie despre cei cu suflet mare. 

Unul dintre cei cu suflet mare, care nu a stat pe gânduri când a fost vorba de a spirjini un copil foarte bun la matematică, așa cum este Marius a fost avocatul Mircea Popovici. Acesta a făcut o donație importantă pentru ca Marius să aibă un Crăciun mult mai fericit.

Și conducerea Transurbis Zalău, în frunte cu directorul Alin Oros a donat o sumă importantă pentru Marius, astfel încât copilul se poate bucura de un trai mult mai decent. 

Jos pălăria, domnilor! 

Comentarii

A

22.12.2019 11:37

De ce nu rămân doar cu Donația și se vrea și reclama? Donează, ajuta și stai in banca ta Popo, nu pe la ziare.

Adauga comentariu