Autoritățile au luat măsurile necesare, pentru buna desfășurare a acțiunilor organizate de Ziua Națională a României

Primăria Zalău ne informează că au fost întreprinse o serie de măsuri pentru buna desfășurare a acțiunilor organizate cu ocazia Zilei Naționale a României. Astfel, circulația rutieră va fi restricționată pe o singură bandă a sensului de mers, în vederea deplasării participanților și a tehnicii militare, atât pe durata repetițiilor din data de 30 noiembrie între orele 8:00-10:30, cât și în cadrul paradei militare din data de 1 decembrie, în intervalul 11:00-16:00, pe toate sectoarele de drum public destinate deplasării efectivelor. Circulația va fi blocată pe bulevardul Mihai Viteazu, pe ambele sensuri de mers, de la intersecția cu strada Tudor Vladimirescu, până la intersecția cu strada Corneliu Coposu și pe strada Gheorghe Doja, pe sensul de coborâre Brădet – Gară, de la intersecția cu strada 22 Decembrie 1989 până la intersecția cu strada Avram Iancu. 

În funcție de constatările rezultate după defășurarea repetiției generale din data de 30 noiembrie, dacă situația o va impune, pentru data de 1 decembrie, se va permite extinderea restricționării circulației pe prima bandă a bulevardului Mihai Viteazu, pe sensul de mers Centru – Gară, de la intersecția cu strada Tudor Vladimirescu până la intersecția cu strada Păcii. În data de 1 decembrie între orele 11:45-12:45 se blochează circulația rutieră pe strada Corneliu Coposu de la intersecția cu strada Andrei Șaguna până la bulevardul Mihai Viteazu și Piața Iuliu Maniu. De asemenea, va fi restricționat accesul în mai multe parcări publice, respectiv parcarea din faţa Magazinului Galeriile Meseș, cea de la intrarea în Parcul Central până la Perla, Parcarea zona Cec-Zahana, Stația Taxi și parcarea adiacentă Platoului de Marmură.

Organele de ordine vor asigura dirijarea circulației rutiere pe perioada de desfășurare a adunărilor publice și în timpul deplasării/retragerii efectivelor și tehnicii militare participante la eveniment. În intervalul în care s-a avizat blocarea circulației rutiere, se vor comuta semafoarele pe culoare galben intermitent în intersecțiile afectate de blocarea circulației și se va devia de către SC Transurbis SA transportul public local de persoane.

Adauga comentariu