Autorii jafului armat de la bijuteria din centrul Zalăului sunt LIBERI

Cei trei autori ai jafului armat de la bijuteria din centrul Zalăului au scăpat de gratii. Magistrații Judecătoriei Zalău au decis ieri, 17 iulie, eliberarea din arestul Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj a lui Raul Mihai Gal și Marian Constantin Crăciun, plasându-i sub control judiciar. De asemenea, Romeo Kulcsar a scăpat de arestul la domiciliu, fiind plasat și el sub control judiciar. De altfel, Kulcsar a fost primul care a colaborat cu organele de urmărire penală, recunoscându-și fapta.

”Înlocuieşte măsura arestării preventive (…) faţă de inculpatul GRM, fiul lui, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii tâlhărie calificată comisă în calitate de complice (…)cu măsura controlului judiciar pe o durată de 30 de zile (…) Înlocuieşte măsura arestării preventive (…) faţă de inculpatul – CMC, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată (…) cu măsura controlului judiciar pe o durată de 30 de zile. (…) Înlocuieşte măsura arestării la domiciliu faţă de inculpatul KRN (…) cu măsura controlului judiciar pe o durată de 30 de zile începând cu data rămânerii definitive a prezentei încheieri”, este decizia Judecătoriei Zalău.

Decizia nu este definitivă, această putând fi atacată la instanța superior ierarhică, respectiv Tribunalul Sălaj.

Reamintim că în data de 19 martie, în jurul orei 17.32 a avut loc un jaf armat în centrul Zalaului la bijuteria Tiara Luxury. Persoane necunoscute înarmate cu un pistol au intrat în bijuterie și au dat atacul. Unul dintre hoți a imobilizat-o pe angajată cu capul spre perete, iar celălalt a început să fure bijuteriile. Totul a durat foarte puțin timp având în vedere că firma de pază a ajuns după câteva minute la fața locului. Hoții au furat mai multe inele, bijuterii și ceasuri, în valoare de aproape 100.000 de euro. 

Adauga comentariu