ATENȚIE! Trei țigănci umblă cu furatul prin Zalău. Metoda folosită de femei

O familie învârstă din Zalău a trecut prin clipe de groază la finalul săptămânii trecute. Trei femei de etnie romă au dat buzna la ei în casă și au început să cotrobăiască printre lucruri. 

O zălăuancă ne-a povestit cum trei femei de etnie romă au intrat în curtea casei părinților și au vrut să-i jefuiască. Femeia este chiar fiica bătrănilor care au trecut prin clipe mai puțin fericite. Femeia ne-a povestit cum trei țigănci au intrat in curtea casei părinților și au început să-i ducă cu vorba prin tot felul de povești. La un moment dat una dintre țigănci a intrat în casă și a început să dea atacul. Din fericire pentru proprietari, tiganca nu a găsit nimic de valoare. 

”Părinții mei s-au trezit cu trei tigănci în curte, săptămâna trecută. Mai învărstă și puțini naivi, părinții mei au intrat în discuție cu țigancile. La un moment dat, una dintre ele nu a mai fost văzută prin curtea, acesta intrând în casă. Din fericire părinții mei nu aveau valori și nici bani în casă. Vă dați seama ce ar fi însemnat ca unul dintre părinți să fii intrat în casă și să dea nas în nas cu țiganca. Când mi-au povestit părinții am rămas fără cuvinte”, ne-a declarat fiica bătrânilor. 

 

 

 

 

foto - www.ziarulargesenilor.ro

Adauga comentariu