ATENȚIE, SĂLĂJENI! S-a schimbat localția unde se va împărți DROJDIE gratis

Inițial Cofetăria Happy ar fi vrut să imparta drojdie gratis în parcarea mall-ului Zalăau Value Center, dar având în vedere situația actuală s-a decis schimbarea locației. Noua locație va fi Cofetăria Happy, din centrul Zalăului, în pasaj. 

Este bine de stiut că cei care doresc drojdie să trimite un mesaj cofetăriei, după care veți primi mesaj înapoi cu toate detaliile pentru a va ridica pachetul. Pentru pentru persoanele peste 65 de ani, se va încerca livrarea la domiciliu după ora 17:00. 

”In urma discutiilor cu Seful Politiei Municipiului Zalau, despre anunțul facut de noi, in care dam gratis câte 100Gr de DROJDIE, in contextul situatiei de acum în care ne aflam, pentru a nu pune in pericol viata dumneavostra, va rugam cei care doriti DROJDIE, sa ne trimiteti mesaj pe numarul de telefon 0757732648 , si in ordinea in care primim mesajele, veti primi inapoi un mesaj cu ora la care sa veniti la COFETARIA HAPPY IN PASAJ IN CENTRU , de unde veti ridica pachetul de DROJDIE , pentru persoanele peste 65 de ani, incercam sa livram la domiciliul lor dupa ora 17:00”, a transmis cofetăria.
 

Adauga comentariu