Atenție, sălăjeni! Recomandările Poliției cu privire la autoturismul cu numere de Bulgaria

În spațiul online circulă de ceva timp mai multe postări despre anumite persoane și mașini cu numere de Bulgaria, care se pare că ar vrea să-i înșele pe naivi. Și în Sălaj au fost văzuți, iar IPJ Sălaj a venit cu niște recomandări în acest context. 

Potrivit IPJ Sălaj, în cursul zilelor de 6 şi 7 iunie 2019, oamenii legii ua fost sesizați despre faptul că, în zone diferite din judeţ, circulă un autovehicul cu numere de înmatriculare din Bulgaria, iar pasagerii din interior solicită altor conducători auto să oprească, sub diferite pretexte. Autovehiculul nu a fost, deocamdată, identificat în trafic, însă, pentru a nu deveni victime ale unor infracţiuni, IPJ Sălaj face câteva recomandări. 

Pentru siguranţa dumneavoastră, nu opriţi autovehiculul în trafic, la solicitarea niciunei persoane, indiferent de motiv, mai ales dacă nu cunoaşteţi persoana care vă solicită acest lucru.

În caz de pericol, sunaţi la 112;

Asiguraţi-vă că nu sunteţi urmăriţi de persoane necunoscute, atunci când vă deplasaţi având asupra dumneavoastră sume mari de bani sau alte valori.

Fiţi discreţi cu sumele de bani sau bunurile de valoare pe care le deţineţi asupra dumneavostră şi nu le ţineţi la vedere.

foto - info trafic jud salaj

Adauga comentariu