ATENȚIE, sălăjeni la cum vă depozitați resturile vegetale

Compania BRANTNER atrage atenția despre modul în care se colectează resturile vegetale ( frunze, iarbă, crengi). Acestea trebuie făcute doar în saci de culoare neagră, inscripționați cu sigla Brantner. 

Sacii negri pentru resturi vegetale, se pot achiziționa de la sediul societăţii din localitatea Zalău, Str. Corneliu Coposu nr. 3, în spatele Camerei de Comerţ și Industrie Sălaj, telefon 0360/100305, 6 lei/sac.

De asemenea, cei care doresc să-și producă compostul pentru fertilizarea grădinii, reciclând resturile de vegetație sunt rugați să se prezinte la sediul societății din localitatea Zalău în vederea solicitării unui compostor gratuit, pe baza unei cereri. Atenție,stocul este limitat!

Mai mult, Branter anunță că pubelele cu deșeu menajer care vor conține iarbă cosită nu vor fi ridicate!
Se cere să se asugure trasabilitatea corectă a biodeșeurilor. Deseurile vegetale nu se preiau în alți saci

”Atragem atenţia cetăţenilor din Municipiul Zalău şi oraşul Jibou să nu depoziteze materialele provenite din construcţii (moloz) în recipienţii amplasaţi în acestea, întrucât datorită greutăţii foarte mari se deteriorează cilindrii hidraulici precum şi containerele pentru depozitare. Cerem sprijinul cetăţenilor pentru a preveni şi combate acest comportament, care face imposibilă operarea tehnică zilnică a platformelor subterane din mediul urban”, a transmis Brantner. 

Adauga comentariu