Atenție. Agresor în libertate. Individul AGRESOR, de oameni, de animale și de el însăși, da ce-i mai rău că nici el nu știe că se autoagresează. Nasol

De comentarii suntem buni toți, dar haideți să privim lucrurile în esență. Cărui fapt, lucru sau moment credeți că i se datorează o AGRESIUNE fizică, sexuală, un ABUZ emoțional sau de ori ce fel? De ce un ”idiot” face legea într-un oraș ca al nostru, mai exact într-un bar, agresează o femeie care se duce la muncă în fiecare zi. Cu ce drept o agresează? când ea își câștigă pâinea cinstit, chiar dacă lucrează într-o ”bodegă” cum ar spune unii.

Femeia muncește, nu stă cu mâna întinsă. Am întrebat-o personal de ce mai stă, cum naiba rezistă. Ea spune că s-a obișnuit în toți anii ăștia 6 la număr să facă o astfel de muncă. De ce sau cine îi permite astfel de nebuneli unui NEICA NIMENI din perspectiva faptelor sale, pentru că omu a fost și el însurat a divorțat de curând și are, ATENȚIE DoUă FeTe. Ați înțeles? Fete. Oare individului, lipsit de creier, i-ar conveni ca fetele lui să fie agresate la fel cu procedează tac-su cu femeile?

Așa ca o paranteză vreau să vă spun că l-am auzit în urmă cu câteva zile pe Becali la TV. Știți ce-a zis? Că el e șefu în casă, nevastă-sa nu clipește, că așa-i la ei la machedoni, însă îl macină rău o problemă. Are tata TREI fete, iar când s-or mărita lu nenea Becali nu i-a place să fie fetili lu tata conduse de bărbat! HOPA! Da, da, la toți ne vine rându, dar să trecem la concetățeanu nostru, AGRESIVU, ăstuia de-i place să DEA, să împartă, să ia cu forța. De unde pleacă oare toate acestea. E simplu. De la INDIFERENȚĂ, nu ne interesează mare lucru sau nimic, nu spunem și nu facem că ne e frică și că oricum nu se întâplă nimic.

Deci Ce credeți Vă regăsiți? Să treacă astăzi, să vină maine, dar o tragedie, o nenorocire rămâne pe veci, te marchează indiferent de sexul pe care-l ai la purtător, asta sigur în condițiile în care ești zdravăn la minte. Iar când intervine și unul dintre cei mai temuți dușmani ai minții ALCOOLUL, e clar, nu mai ai nicio scăpare, s-a dus libertatea de exprimare, gândire și purtare. Oare cine-o fi de vină, cine-o fi greșit pentru acest comportament...familia, școala, societatea sau faptul că acest individ care cică face parte din societate n-a învățat nimic, a trăit degeaba 30 și de ani, n-a fost în stare să se autoeduce, să-și formeze o personalitate pentru că n-are și să-și învețe la rândul lui copiii cum e să fii uman.

Se simte oare mai bărbat, mai potent dacă amenință cu un pistol, împarte pumni, palme, picioare? Dar oare omul ăsta când e în afara alcoolului ramâne lezat? nu se pune în locul acelora pe care i-a agresat? V-ați pus vreodată întrebarea ce o fi în mintea unui astfel de om? credem că neuronii sunt pe lipsă. dacă nu, conexiunile sigur și astfel creierașul nu-i informat în timp util. Probabil că el se crede mai presus de orice și orcine, TARTORUL SUPREM, cred și io atâta vreme cât nimeni nu face nimic. Fata asta agresată în toate modurile patru ani de zile a depus plângere, pentru că nu mai poate. Și nimic. Au venit și oamenii legii la ”boșdiugă” și nimic, după spusele fetei. Într-un final arma a fost ridiciată. Chiar și firma de pază. Tot NIMIC. Individu ăsta nu-i bun nici de dus la BULĂU, că tre să-i plătim cazarea fătălăului după zăbrele. N-ar fi mai bine belit și pus sare pe rană și lăsat așa până își încheie rugăciunea: Mă Lepăd de pistol, Mă Lepăd de agresivitate, Mă Lepăd de MINE. Cel mai probabil a luat și el peste ochi când era mai mic, că nici acum nu e prea mare din multe puncte de vedere, iar săracu s-a obișnuit în felul ăsta și acuma are aversiune față de bunătate, calm, omenie...

Eu personal i-aș dori un prieten BUN care să-i fie alături în fiecare zi, într-una să-l amenințe cu pistolu, în cealaltă cu pumnii și tot așa, să vedem dacă-i place, mai face, mai vrea, mai poate? Din păcate nu e singurul hăndrălău din amărâtu ăsta de oraș mic și vai de mama lui, care face pe viteaju. Da” stați liniștiți că le vine rându, că de data asta nu s-au pus cu cine trebuie. Ne f...m, ne bate apoi ne împăcăm, da la final împărțim banii fraaaate. Știi ce zic?  Apropo știați că același cocalar și-a închis cățelu în mașină vreo două săptămâni ? HA HA HA el e și mai are muuuulte la activ, le știm noi, da nu-i momentu potrivit ...încă.

P.S  Toți indivizii ca ăsta ar trebui expulzați de pe planetă și trimiși în spațiu, doar cu bilet DUS. Cu drag și dezintegrare rapidă. 

Adauga comentariu