ATENȚIE! Acești doi bărbați se plimbă liberi după ce au spart o mașină în Zalău

Polițiștii zălăuani caută de mai bine de doi ani, doi bărbați, care potrivit victimei G.N. ar fi autorii unei spargeri de mașini. Bărbații au intrat pe o proprietate privată și și-au pus planul în aplicare. 

Zălăuanul G.N. a alertat în urmă cu doi ani Poliția cu privire la faptul că a fost victima unor hoți. Potrivit acestuia, hoții i-au spart mașina și l-au lăsat fără portofel, bani și mai multe acte. La doi ani după eveniment, zălăuanul e supărat pe polițiști și pe anchetatori. 

”În urmă cu doi ani am fost victima unor hoți care mi-au spart mașina. Am ajuns în parcarea hotelului Porolissum, proprietate privată, am parcat mașina, iar la cinci minute după, hoții au acționat. Cei doi bărbați au intrat prin spate mi-au spart geamul de la mașină și mi-au furat portofelul cu acte și cu bani. Am alertat Poliția, iar după doi ani hoții încă sunt liberi. Este deranjant faptul că Poliția mi-a spus după doi ani de anchetă foarte sec „Hoții nu sunt din Zalău”, atât. Mai mult cei doi hoți au mers și cu un taxi, iar taximetristul abia daca a scos două vorbe”, spune victima G.N. 

Cei care îi cunosc sau au cunoștințe despre acești doi bărbați sunt rugați să se adreseze Poliției.

 

Adauga comentariu