AȘA DA. Cristian Lazăr, tânărul candidat la Primăria Șimleu, organizatorul unei acțiuni de ecologizare în Pădurea Bic și pe malurile Crasnei. FOTO

Tânărul candidat la Primăria Șimleu Silvaniei, Cristian Lazăr, a organizat o acțiune de ecologizare în pădurea Bic și pe malurile Crasnei. La această acțiune au luat răspuns prezent zeci de persoane, de toate vârstele. 

"Am organizat o campanie de ecologizare în ajun de Florii! Vremea a fost de partea noastră și am reușit să facem o treabă bună în pădurea Bic și pe malurile Crasnei. Și pentru o mai bună conștientizare a faptului că e bine să avem mai mare grijă de natură și pentru a da un semnal al implicării noastre în tot ceea ce înseamnă bunul mers al comunității noastre.

Am decis să mă implic tot mai mult în campaniile civice, comunitare, pentru a da semnalul că implicarea activă în viața orașului, democrația participativă, e parte a bunei guvernări locale.  Câteva zeci de tineri și nu numai pot face minuni în câteva zile dacă simt că pot fi parte integrantă a unor proiecte. Le mulțumesc tuturor pentru că de Florii orașul este mai curat, mai igienizat și îi asigur că le voi fi partener pe termen lung pentru a face Șimleu Silvaniei unul dintre cele mai frumoase orașe!", spune tânărul avocat din Șimleu. 

Adauga comentariu