Arni a suferit o intervenție chirurgicală chiar de Valentine's Day. Va mai fi suspus unei alte operații pentru îndepărtarea organelor afectate de tumoare și reconstrucția esofagului

Arni a fost programat miercuri, 14 februarie de Valentine's Day pentru o intervenție chirurgicală care a durat două ore. Medicii au luat biopsie din mai multe locuri din trahee pentru a vedea daca este necesara intervenția unui medic pe cutia toracică pentru îndepărtarea tumorii. Medicul care a făcut intervenția consideră că tumoarea nu s-a extins spre plămân și stomac. Dupa ce s-a trezit din anestezie, Arni a fost lăsat să plece. În data de 22 februarie este programat la operație, unde medicii vor să îi scoată toate organele afectate de tumoare și să facă reconstrucția de esofag.

Din donații s-au strâns până în acest moment 70 de mii de dolari. Pe această cale, familia lui Arni mulțumește tuturor celor care au donat și s-au implicat în a-l ajuta pe Arni să lupte cu această boală nemiloasă.

Hai să îl ajutăm pe Arnold Schlachter!

Arnold Schlachter a fost diagnosticat cu tumoare cancerigenă agresivă invazivă (organe afectate: corzi vocale, laringe, faringe, trahee și esofag; necesită reconstrucție de esofag). Boala a fost depistată în fază avansată, fiind operat în urmă cu două săptămâni. Acesta a fost primul pas către salvarea vieții lui Arni! Pentru a avea șanse să trăiască, Arni mai trebuie operat încă o dată. Salvarea vieții lui Arni depinde de noi, depinde de tine. Implică-te și tu pentru a-i da o șansă la viață!

Donează aici pentru Arnold Schlachter: 
IBAN CONT LEI: RO35RZBR0000060013190890 Raiffeisen Bank Zalău

IBAN CONT EURO: RO90RZBR0000060018920272 Raiffeisen Bank Zalău

COD SWIFT: RZBRROBU

Se pot face donații și prin PayPal la:

ancaveronicaschlachter@gmail.com

Adauga comentariu