Antrenorul Marius Lazăr, după ce SCM Zalău a câștigat Cupa ”Explorări” de la Baia Mare: ”Pe lângă un joc consistent am reușit și două victorii care sunt foarte bune pentru moralul echipei”

Echipa de volei SCM Zalău a debutat în jocurile de pregătire cu două vicotrii. Formația antrenată de Marius Lazăr a participat la finalul săptămânii trecute la Cupa ”Explorări” de la Baia Mare, alături de formația locală și Unirea Dej. 

Competiția s-a desfășurat după sistemul fiecare cu fiecare și a fost câștigătă de zălăuani după ce s-au impus în ambele jocuri. 

Voleibaliștii au câștigat primul meci cu scorul de 3-0 (25-18, 25-15, 25-21) în fața echipei Exploări Baia Mare, iar în al doilea s-au impus cu 3-1 (25-20, 25-17, 21-25, 25-19 ) în fața Unirii Dej. 

Marius Lazăr, antrenorul principal al formației zălăuane s-a declarat mulțumit de joc, însă a conchis că exhipa mai are mult de muncă pentru a atinge potențialul maxim.

Cupa ”Explorări” a fost o competiție foarte utilă pentru noi deoarece am avut ocazia să începem să sudăm relațiile de joc. În mare parte sunt mulțumit de jocul echipei, însă mai avem mult de muncit pentru a ajunge la potențialul maxim. Pe lângă un joc consistent, am reușit și două victorii care sunt foarte bune pentru moralul echipei”, a declarat Marius Lazăr, antrenorul principal de la SCM Zalău.

Adrian Feher, managerul echipei spune despre turneul de la Baia Mare că a fost unul util, în acare antrenorii au avut ocazia să observe nivelul la care se află jucătorii.

”A fost în turneu cu două jocuri utile în care antrenori au putut vedea cat decât nivelul la care se află jucătorii. Sigur mai este nevoie de timp pentru a avea o echipă omogenă, însă calitatea individuală a jucătorilor din lot ne dă dreptul să sperăm că la începutul campionatului vom avea un joc în care să ne mulțumim susținători”, a declarat Andrian Feher, m,anagerul echipei de volei. 

 

foto - 𝐏𝐡𝐨𝐭𝐨𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐘𝐒𝐑

 

Adauga comentariu