Angajații Casei de Asigurări de Sănătate Sălaj oferă cadouri copiilor de la Centrul de zi din Zalău cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului

Casa de Asigurări de Sănătate Sălaj se implică în campania demarată cu ocazia zilei de 1 iunie de Casa Națională de Asigurări de Sănătate. CNAS intenționează să marcheze ziua internatională a copilului printr-o acțiune care să implice toate casele județene și implicit cât mai mulți dintre angajații acestora.

Astfel, angajații Casei de Asigurări de Sănătate Sălaj se implică în această campanie ce va avea loc la nivel național și vor oferi cadouri, în data de 30 mai 2019, unui număr de 45 de copii cu vârste cuprinse între 4 și 15 ani de la Centrul de zi din municipiul Zalău. Pentru această acțiune, angajații vor oferi copiilor de la centru: rechizite, plastelină, carioci, creioane colorate, lipici, acuarele. La împachetarea cadourile vor participa și copiii angajaților care au dorit să se alăture acestei inițiative. Cadourile se vor oferi la Centrul de zi Zalău, în prezența angajaților Casei de Asigurări de Sănătate Sălaj și a președintelui instituției, Olga Stana.

Adauga comentariu