Angajata liberalului Daniel Buda divinizeaza conducerea PSD a Muzeului Judetean din Zalau

Ana Tudoran, proaspat angajata pe functia de consilier al europarlamentarului PNL Daniel Buda, nu s-a lecuit de practicile stravechi pe care le facea pe vremea cand era la putere, adica angajata a unor oameni apropiati partidelor de guvernare.

In ultimele zile, Ana Tudoran si-a umplut pagina de facebook cu postari de la Muzeul Judetean de Istorie si Arta Zalau, in care lauda si ridica in slavi, exact ca pe vremea comunismului, conducerea institutiei de cultura. Adica, pe nimeni alta decat pe Corina Bejinariu care conduce Muzeul alaturi de familia sa si prietenii sai: Bejinariu Ioan, Bacuet Sanda, Bacuet Dan, Horea Pop.

Cei cinci sunt "stalpii de baza ai muzeului". Spunem asta pentru ca restul de prin Muzeu au plecat sau vor sa plece. Au plecat din Muzeu, de cand familia Bejinariu este la conducere urmatorii: ultimii doi directori (Elena Musca, Dumitru Tamba), cel mai tanar si de perspectiva arheolog (Claudiu Iov) si unul dintre cei mai activi cercetatori (Dan Culic, transferat la alta institutie de cultura). Pe punctul de a pleca sunt mai mult nume din institutie. 

Corina Bejinariu este tinuta in functie de ani de zile de Consiliul Judetean Salaj, insusi Tiberiu Marc girand pentru functia doamnei Bejinariu. Cu toate ca inclinarea spre PSD a Muzeului Judetean de Istorie este vizibila cu ochiul liber, "nou-liberala" Ana Tudoran a ramas la practicile stravechi cu care este obisnuita clasa superioara din Zalau - divinizarea, ca sa nu folosesc alt cuvant. 

Nu ne-am mirat sa vedem ca angajata liberalului Daniel Buda lauda in mod constant PSD-ul din Salaj. Asta se intampla pentru ca domnul Buda ori nu stie ce are pe langa el, ori nu ii pasa, ori face blat cu PSD-ul de mult timp. Cert este ca Ana Tudoran a fost inainte angajata la televiziunea de casa a PSD Salaj - Salajeanul TV (patronat de presedinta organizatiei de femei a PSD Salaj); iar inainte de Salajeanul TV a fost purtatoarea de vorbe a celor din ALDE Salaj, asta pana cand filiala a ramas fara bani si fara parlamentari.  

Comentarii

doru

21.05.2018 12:49

Ce v aintereseaza pe voi ce isi posteaza lumea pe paginile personale de FB? Nu va e jena, rusine, sa va bagati in lucruri de genul asta? farcas, gunoiule ce esti, analfabet si lingau, te foloseste tatya Alexa pana te-o baga in puscarie, baiete, vai de capul tau de prostovan. Nu va cinteste nimeni mizeriile acestea, daca asa faceti voi presa...vai de steaua voastra de sarantoci.

Liviu Alexa

21.05.2018 20:35

Am vorbit cu Farcas acum si nu numai ca il bag in inchisoare, dar i-am taiat si 50 la suta din leafa. in rest, draga doru sau ana, te rog sa ne pupi in cur

Persifliciu

22.05.2018 18:02

Bravo nea Limbiu!Ciobania nu se dezminte!De pupat ne puteti pupa si voi,in partea opusa curului!

ion

26.05.2018 12:56

Cand se fac angajari la Muzeu? Cand termina Vlad B. antropologia!

Adauga comentariu