Amețiți de aburii alcoolului, doi bărbați din Panic și unul din Jibou s-au luat la bătaie cu pumnii și picioarele. Doi dintre bătăuși au ajuns la spital

Jandarmii sălăjeni au intervenit sâmbătă, 20 aprilie în urma unui apel la numărul unic de urgență 112, pe strada Principală din localitatea Panic, după ce mai multe persoane s-au încăierat. În urma verificărilor s-a stabilit că doi bărbaţi cu vârsta de 30, respectiv 36 de ani ambii domiciliaţi în localitatea Panic şi un altul de 42 de ani domiciliat în oraşul Jibou, pe fondul consumului de băuturi alcoolice s-au încăierat, lovindu-se cu pumnii şi picioarele. Totodată, una dintre persoane a fost lovită cu o sticlă în zona capului. Două din cele trei persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pe numele celor trei bărbați au fost întocmite acte de sesizare privind săvârşirea infracţiunii de încăierare, potrivit Codului Penal, acte ce au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău pentru continuarea cercetărilor.

Adauga comentariu