”Americanul” s-a întors. Pe senatorul Cristian Lungu a început să-l intereseze soarta zălăuanilor

Senatorul Cristian Lungu (PMP) absent din viața noastră de foarte mult timp și-a intors un ochi și asupra zălăuanilor. Acesta a avut o postare zilele trecute prin care cere Guvernului să nu închidă piața agroalimentară din Zalău. Este foarte interesant cum de acest senator ajuns prin redistribuire în 2016, dat ”dispărut” la un moment dat, vine acum și vrea să se implice în viața noastră. 

Acum am înțeles. Vin alegerile parlamentare și probabil mai vrea să fie senator, încă patru ani. Așa e la noi. Aproape de alegeri, toți politicienii vin aproape de ”muritorii” de rând, că doar la ei sunt ștampilele cu votat, iar după ce se văd cu ”ciolanul” în mână, stau bine mersi pe scaunul din Parlament, mai ridică o mână, mai citesc niste hârtii de la pupitru și trec oarecum patru ani. Și istoria se tot repetă. 

Doar că cetâțeanul rămâne cu neajunsurile lui, cu problemele zilnice și cu calculele matematice în ceea ce privește taxele, impozitele și cheltuielile lunare. Mai mult decât atât, omul de rând rămâne și cu promisiunile că într-o zi o va duce mai bine, că într-o zi va circula pe autostrăzi și că într-o zi va avea un sistem medical la standarde europene etc.

Până să se înâmple toate cele de mai sus, mai așteaptă, muritorule.

 

foto -vasile cristian lungu senator pmp facebook

Adauga comentariu