Am stat de vorbă cu bunica lui Tudor Niream. ”Îl alintam pe Tudor, lipitoarea mea”

Ziarul de Sălaj s-a deplasat azi, la Recea Mare pentru o amplă căutare. Printre altele am reușit să stăm de vorbă cu cea care l-a văzut ultima oară pe Tudor Niream, tănărul de 15 ani din Zalău, care este dat dispărut din 23 noiembrie. 

Bunica lui Tudor a povestit cu lux de amânunte ce s-a întâmplat în ziua de 23 noiembrie, din momentul când a plecat spre Recea Mare și până în momentul ieșirii la plimbare. De asemenea, bunica spune că poliția anchetează cazul superficial.

”În ziua dispariției lucrurile au mers normal. A ajuns la noi la 16.10, moment în care l-am întrebat dacă îi este foame. Tudor a zis că nu pentru că a mâncat acasă cartofi prăjiți. Am mai stat ce am mai stat pe aici și am plecat să schimbăm butelia, după care ne-am întors și l-am întrebat dacă vrea gomboți, a zis că da, iar eu m-am pus pe treabă. A mâncat și i-am făcut patul. S-a pus în pat și a stat o vreme pe telefon, până când a ațipit. Puțin mai târziu, am citit împreună câteva pagini dintr-un roman de Mircea Eliade, după care a zis că merge puțin să se plimbe. Asta se întâmpla în jurul orei 21.00. Toată lumea mă acuză de l-am lăsat să plece, păi domnilor are 15 ani. După o oră am vrut să-l sun, dar a intrat căsuța vocală, de 13 ori l-am sunat. Pe la 22.30 m-am îmbrăcat și am început să merg să-l caut prin împrejurimi”, ne-a povestit bunica lui Tudor Niream. 

Bunica lui Tudor este puțin supărată pe anchetatori pentru modul cum cercetează cazul dispariției lui Tudor. 

”Eu nu înțeleg cum anchetează Poliția acest caz. Am impresia că nu face nimic. Nu stiu de nu se mișcă lucrurile”, a mai spus bunica lui Tudor, cea care îl alinta pe nepot cu ”lipitoarea mea”

Tudor Niream a dispărut din casa bunicilor din Recea Mare în 23 noiembrie, când le-a zis bunicilor că merge să se plimbe. De atunci nimeni nu l-a mai văzut. În momentul plecării la plimbare era îmbrăcat cu geacă bleumarin, blugi de culoare albastru deschis, iar în picioare purta converse, de culoare bej. Semnalemente: întalțime 1,70m; păr șaten, spre blond; ochi căprui; constituție atletică, fără semne particulare.

Cei care dețin informații sunt rugați să se adreseze celui mai apropiat post de poliție sau să sune la numărul de telefon 0744487728. 

Adauga comentariu