Alin Pop explică mesajul de susținere pentru Zima, afișat de fotbaliști la meciul de la Baia Mare

Dupa patru etape scurse din actualul sezon de Liga a 3-a la SCM Zalau a inceput scandalul. Marul discordiei este un mesaj de sustinere din partea jucatorilor pentru antrenorul George Zima, de pe tricourilor jucatorilor, mesaj care a fost afisat inainte startului de meci de la Baia Mare, partida pe care zalauanii au pierdut-o cu 2-3, dupa ce au condus cu 1-0. 

Mesajul "Impreuna pana la capat" vine sa arata ca jucatorii sunt alaturi de antrenor pana la final si se pare ca a deranjat. 

Totusi, de ce au purtat jucătorii tricouri cu un astfel de mesaj? Pentru ca în randul jucatorilor s-a auzit ca Zima va fi schimbat în scurt timp.

Alin Pop, directorul sportiv al sectiei de forbal face lumina in acest scandal si explica mesajul. 

"Nu doresc sa intru in polemici cu nimeni, consider ca un jucator caruia ii este dislocat umarul si Marius Pasca a stat pana noaptea la spital in Baia Mare, iar altul caruia i-a sarit genunchiul, sunt lucruri mai importante in momentul de fata. Legat de intelegerea cuvantului “Impreuna” si acel mesaj, cred ca ar trebui sa ne dea de gandit si noua celor din conducere, ca doar IMPREUNA putem reusi, daca suntem uniti si daca suntem o singura echipa toti. Nu sunt cuvinte jignitoare, nu sunt cuvinte sa dezbine, asta ar trebui sa insemne unitate! Unde s-a mai auzit sau vazut, ca un mesaj ca “Impreuna pana la capat!” sa capete alt sens, nu vreau sa jignesc dar unii trebuie sa consulte putin DEX-ul, si sa vorbeasca in nume propriu. 

Oricum, oricine are dreptul sa interpreteze cum doreste acel mesaj al jucatorilor, sa i se accepte libertatea la exprimare si opinie, pana la urma asta este democratia intr-o tara normala

Adauga comentariu