Alianța USR PLUS a strâns peste 500.000 de semnături, din care 10.000 de semnături în Sălaj. Lista de candidați pentru alegerile europarlamentare va fi depusă la Biroul Electoral Central

USR PLUS a strâns 520.000 de semnături. Lista de candidați pentru alegerile europarlamentare va fi depusă în această săptămână la Biroul Electoral Central. ''Este prima victorie, dar nu ne oprim aici. În următoarele săptămâni vă vom prezenta prioritățile Alianței 2020 USR PLUS pentru Parlamentul European, lucrurile pe care vrem să le facem, cine sunt candidații pe care îi susținem'' a declarat Dan Barna.  

Alianța 2020 USR PLUS Sălaj a marcat duminică finalul campaniei de strângere de semnături pentru participarea la alegerile europarlamentare din 26 mai. În Sălaj s-au strâns peste 10.000 de semnături. ''În județul Sălaj obiectivul Alianței a fost de 5.000 de semnături și s-au strâns peste 9.900. Semnăturile sunt importante atât pentru depunerea listelor de candidați dar și pentru oportunitatea de a veni în contact cu oamenii, de a discuta cu ei, de a le explica cine suntem și ce vrem să facem. Suntem o alianță care-și propune schimbarea în bine a României și suntem încurajați de comportamentul oamenilor, inclusiv în Sălaj. Doar în Zalău au fost strînse peste 7.000 de semnături în doar câteva săptămâni'', a precizat Dacian Cioloș prezent duminică la Zalău. Potrivit USR Sălaj, următorul pas al Alianței este să convingă cât mai mulți oameni să iasă la vot, având în vedere că urmează doi ani cu patru serii de alegeri care pot da șansa României să se așeze pe un făgaș normal.

Adauga comentariu