Alianța 2020 USR PLUS Sălaj în campanie stradală în satele sălăjene: "Am găsit sălăjeni dornici de schimbare, sătui de Dragnea și de clica PSD-ALDE, sălăjeni hotărâți să meargă la vot pe 26 mai"

USR Sălaj continuă campania PE 26 MAI VOTEAZĂ! prin care cu ajutorul mesajelor membrilor Alianței vor să încurajeze pe cei tineri în special, să participe la alegerile europarlamentare din 26 mai. În acest sfârșit de săptămâna, membri Alianței 2020 USR PLUS au colindat satele de pe Valea Someșului și de pe Valea Almașului împărțind localnicilor ziare și pliante cu mesajul Alianței 2020 USR PLUS. "Ne-am bucurat că am găsit sălăjeni dornici de schimbare, sălăjeni sătui de Dragnea și de clica PSD-ALDE, sălăjeni hotărâți să meargă la vot pe 26 mai! De la Sălațig la Poiana Blenchii, de la Hida la Letca, de la Mirsid la Lozna, peste tot unde am mers, am dus cu noi speranța că putem învinge, trebuie doar să mergem la vot pe 26 mai și să facem alegerea bună. Sperăm că vom putea trăi cu toții într-un Sălaj și într-o Românie fără hoție, condusă de oameni cinstiți și competenți. Ne-am întristat când am văzut că multe gospodării sunt părăsite, că majoritatea sălăjenilor așezați pe banca de la poartă sunt oameni în vârstă. Dacă România ar avea altfel de conducători, satele sălăjene ar înflori și tinerii s-ar întoarce acasă"

Săptămâna trecută Filiala USR Zalău a stat de vorbă cu zălăuanii și a împărțit pliante în Zona Centrală, pe străzile Crișan, 9 Mai, Horea, Bd ul Mihai Viteazul și Zona 22 Decembrie 1989 cu străzile adiacente. "Transmitem oamenilor mesajul de speranță pe care îl aducem în societatea și în politica românească. Pentru că peste tot auzim același mesaj: ,,Nu se mai poate,,! Asta spunem și noi și venim cu soluții! Ne confruntăm cu aceleași probleme ca și voi și am intrat în politică să fim chiar noi soluția pe care o căutăm cu disperare cu toții de 30 de ani. Suntem aici datorită vouă și pentru voi!"

Alianța 2020 USR PLUS s-a înființat pe data de 2 februarie 2019 pentru a candida împreună la alegeri europarlamentare care vor avea loc pe data de 26 mai 2019. Lista candidaților Alianței 2020 USR PLUS:

1 Dacian Ciolos PLUS

2 Cristian Ghinea USR

3 Dragos Nicolae Pîslaru PLUS

4 Clotilde Armand USR

5 Ioan Dragoș Tudorache PLUS

6 Nicolae Ștefănuță USR

7 Vlad Botoș USR

8 Ramona Victoria Strugariu PLUS

9 Vlad Gheorghe USR

10 Alin Cristian Mituța PLUS

11 Naomi Reniuț Ursoiu USR

12 Valeriu Nicolae PLUS

13 Oana Țoiu PLUS

14 Radu Ghelmez USR

15 Liviu Iolu PLUS

16 Radu Mihaiu USR

17 Andrei Ion PLUS

18 Iulian Lorincz USR

19 Adriana Cristian USR

20 Oana Popescu PLUS

21 Camelia Crișan USR

22 Anca Majaru PLUS

23 George Taranu USR

24 Bogdan Deleanu PLUS

25 Stefan Pălărie PLUS

26 Silviu Gurlui USR

27 Alexandru Grigorescu Negri PLUS

28 Teodora Stoian USR

29 George Gima PLUS

30 Alexandru Vărzaru USR

31 Raluca Amariei USR

32 Gabriela Maria Mirescu Gruber PLUS

33 Miroslav Tascu Stavre USR

34 Cătălina-Teodora Sofron PLUS

35 Florin Andrei USR

36 Sorin Dan Clinci PLUS

37 Iulian Craciun PLUS

38 Emanuel Stoica USR

39 Daniela Serban PLUS

40 Octavian Berceanu USR

41 Mihaela Nestor

42 Cristina Iurisniti USR

43 Elena Uram USR

foto: USR Sălaj/Zalău

Adauga comentariu