Administratorii SALVOSAN CIOBANCA, acuzați de delapidare și înșelăciune. Ce a declarat PETRU CIOBANCA

Soții Ciobanca, cei care sunt administratorii clinicii Salvosan Ciobanca sunt acuzați de procurori de inșelăciune și delapidare. Cei doi și-au recunoscut faptele și așteaptă ca judecătorul să decidă pedepsele. 

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, Vasile Petru Ciobanca, în perioada 2009-2015, în mod repetat, în calitate de administrator de fapt al societăţii, a ridicat suma de 2,9 milioane de lei din conturile şi casieria firmei, fără justificare. 

Soția acestuia, maria Ciobanca, în perioada 2013 - 2015, în mod repetat, în calitate de administrator al SC SalvoSan Ciobanca SRL, a înșelat Casa de Asigurări de Sănătate Sălaj cu decontări nereale,  în valoare de peste 72.000 de lei. De asemenea, Maria Ciobanca, în perioada 2009  -  2015, în mod repetat, a ridicat din conturile şi casieria firmei peste 1,6 milioane de lei, fără acte justificative.

Soții Ciobanca au recunoscut faptele și s-au înțeles cu procurorii în ceea ce privește pedepsele. Petru Ciobanca va primii 3 ani de închisoare cu suspendare, iar soția sa 1 an și 10 luni cu suspendare. 

Totul se va decide în luna decembrie când judecâtorul va decide dacă este de acord cu aceste pedepse. Termenul este stabilit pentru data de 19 decembrie. 

Contactat telefonic, Vasile Petru Ciobanca a refuzat să-și spună opinia cu privire la acest caz.

”Sunt într-o intervenție medicală și nu pot vorbi acum. Nu știu dacă pot vorbi mâine”, a declarat Ciobanca

Adauga comentariu