Adevăratul normativ european al proiectului UE a fost PROSTIA. Iar aici, România a respectat întru totul acquis-ul comunitar

Daca este vreo tara in Europa care reuseste si mai abitir sa isi taie craca de sub picioare ca Romania, apoi aia e Franta. 

Voi ati ales un comunist imputit de doua ori la carma tarii, Iliescu. Apoi, un bisnitar betiv, tot de doua ori la carma tarii, Basescu. Apoi, un gangav lenes si cu retard verbal, Iohannis.

Caderea Frantei a inceput de la al doilea mandat al lui Chirac, in 2002 era un coios batran de 70 de ani. Cand Franta avea nevoie de reforma, Chirac, batran si anacronic, a bagat tara in mega cheltuieli (aparare, protectie sociala).

Prostii de francezi au ales apoi un baiat vopsit in Dreapta reformista. Sarkozy, un bastard corupt scos din joben de miliardarii ascunsi ai Frantei. Ba, asta baiat cu tupeu, in seara alegerii sale, in loc sa se duca sa salute pulimea, cum au facut-o toti presedintii pana atunci, a luat un avion privat si s-a dus sa sarbatoreasca pe yachtul unui miliardar. 

Inglodata de datorii, Franta nu avea cum sa fie reparata de Sarkozy, cacat la cur sa ia masuri de reparatie. In Franta, poti vorbi de austeritate doar la teve, daca o si aplici, innebuneste poporul, obisnuit sa primeasca privilegii sociale fara sustinere in buget.

Din lac in p... au cazut francezii si cand l-au ales pe Hollande, un pinguin prostan pe tipologia lui Boc, care a facut si el varza Franta. Poate cel mai slab presedinte din istoria tarii, asa cum Boc a fost cel mai slab premier.

In fine, poporul nostru frate (dar numai cand e de ne calarit) si l-a ales pe baietelul Manu Macron, un ratat de 39 de ani la acea vreme. A fost cea mai decadenta alegere electorala a poporului francez din ultimul secol.

In Franta acestor ani, alterata de protectie sociala dusa la stadiul de ipocrizie, de nationalism extremist mocnit in sufletele celor din patura joasa, sugrumata de emigranti si, mai ales, de emigranti naturalizati care se pisa pe francezi si sug alocatii sociale cu duiumul, mintita de politicieni, sa alegi un presedinte de 39 de ani care are o nevasta de 63 de ani e un lucru normal. Adica e normal sa doarma cu una care ii poate fi bunica. Insa, in fapt, diareea morala din familia Macron e si mai mare, caci presedintele Macron e bisexual si si-o trage cu bodyguardul, asa cum a aratat presa acum 6 luni.

Ca or fi rusii cei care potenteaza miscarea vestelor galbene, ca o fi o revolta izvorata din starea de saturatie, ce se intampla acum e nasol rau si pentru Europa. Francezii stiu sa faca proteste, nu ca gainile rezistace. Ard, sparg, preseaza, se repliaza, revin. 

S-ar putea sa asistam la prima demisie din timpurile moderne a unui presedinte francez. Fiindca aceste veste galbene nu se vor opri. 

Ca si cainii maidanezi, au simtit frica din vintrele boierului Macron, au simtit ca sub vintre exista doua coite, nu coaie de presedinte al unei tari ce ar trebui sa fie Lider pe continent. Si cainii maidanezi, cand simt frica, nu mai hamaie, ci ataca. 
Cu UK in Brexit, cu Germania din care se pensioneaza strabunica Merkel din cauza de kilometraj, cu Polonia si Ungaria pe trasee reformiste in ceea ce priveste UE, Romania nu are in Iohannis liderul batos care sa profite de forma proasta a campioanelor Europei si sa se bage la masa arbitrilor profitand de acest context istoric unic. 

Fiindca asa suntem noi, romanii: prosti, cand nu suntem lasi.

Adauga comentariu