ACTUALIZARE. Șoferul care a intrat aseară în conducta de gaz, consumase băuturi alcoolice

Șoferul care a instalat aseară panică, la ieșire din Zalău spre Hereclean consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, potrivit IPJ Sălaj. 

Miercuri, 22 ianuarie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier s-au deplasat pe bulevardul Mihai Viteazul, în zona Gării, la un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. 

Aseară, în jurul orei 22.00, un bărbat din comuna Vârșolț, în timp ce conducea autoturismul pe direcția Panic-Zalău, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat într-o conductă de gaz. În urma impactului nu au rezultat victime, doar pagube materiale. 

Șoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu.â

La fața locului au intervenit pompierii zălăuani care au balizat zona, iar circulația a fost blocată pe sensul spre Hereclean. De asemenea, la incident au intervenit si un echipaj de la gaz. 

Adauga comentariu