ACTUALIZARE. Ce spune Politia despre accidentul mortal din Sâmnihaiu Almașului

Potrivit IPJ SALAJ, ungrav accident de circulație s-a produs joi seara, 20 februarie a.c,  pe Drumul Național 1F,  în localitatea Sânmihaiu Almașului. Evenimentul s-a soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru.

Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că la data menționată,  ora 19:42, un tânăr de 28 de ani,  din Sânmihaiu Almașului, în timp ce conducea autoturismul pe sectorul de drum menționat,  din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum,  a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 63 de ani, din județul Cluj. 

Urmare impactului a rezultat decesul tânărului,  rănirea gravă a șoferului din Cluj și a unui pasager din autoturismul condus de tânărul din Sălaj, un copil în vârstă de 7 ani. Alte două persoane (un copil de 3 ani și o tânără de 25 de ani), pasageri tot în autoturismul condus de tânăr, au suferit leziuni ușoare.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident.

Adauga comentariu