ACTUALIZARE. Accident cu două victime între Românași și Poarta Sălajului. O persoană a rămas blocată între fiarele mașinii

ACTUALIZARE. Marți dimineața, în jurul orei 06:40, pe Drumul Naţional 1F, între localităţile Românași şi Poarta Sălajului, un bărbat  de 40 de ani, din comuna Românaşi, în timp ce conducea autoutilitara pe direcția Zalău - Cluj, pe un sector de drum în aliniament, din cauza neasigurării la efectuarea manevreide depășire a intrat în coliziune laterală cu un autoturism, condus de o femeie de 44 de ani, din comuna Românaşi. Aceasta din urmă efectua regulamentar manevra de schimbare a direcției de mers prin viraj la stânga. În urma impactului dintre cele două autoturisme a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 38 de ani, pasageră pe locul dreapta față în autoturismul care circula regulamentar. 

Cei doi șoferi au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

ȘTIREA INIȚIALĂ. Un accident de circulație a avut loc în această dimineață la ora 8.00 între Românași și Poarta Sălajului, pe drumul ce duce spre Cluj. În urma accidentului au rezutlat două victime, dintre care una a avut nevoie de echipajul de descarcerare pentru a fi salvată.

Victima a fost în cele din urmă salvată și predată unui echipaj de la Terapie Intensivă Mobilă cu leziuni cervicale. A doua victimă nu a fost grav rănită. 

Adauga comentariu