Activistul civic, Laurențiu Ciocoi o susține pe angajata ANAF din Șimleu

Liderul grupului de sprijin ”Reușim Împreună RRR”, Laurențiu Ciocoi, desi condamnă acțiunea angajatei ANAF din Șimleu Silvaniei, empatizează cu aceasta și dorește să își manifeste public sprijinul fața de familia greu încercată de soartă.

Ciocoi își arată spijinul pentru angajata ANAF de la Șimleu, care zilele trecute a fost reținută pentru 30 de zile la domiciliu, fiind acuzată de săvărșirea infracțiunii de abuz în serviciu asimilat faptelor de corupție. În acest sens, Ciocoi a postat un mesaj pe pagina oficială de Facebook, în care spune că îi înțelege durerea și critică în termeni duri statul român. 

”Dacă eram în locul femeii care lucra la ANAF, ce a furat 1.3 miliarde lei, nu aș fi făcut ca ea dar vă spun cu mâna pe inimă că o înțeleg, îi înțeleg disperarea și suferința și-ți spun ție stat spurcat ce nu faci nimic pentru cetățenii tăi, ba chiar îi chemi în continuare an de an pe la comisii pentru niște pensii mizere de handicap reduse de ”Nalt Prea Sfinția” sa, primarul Boc, să vezi dacă nu le-au crescut membrele, o, tu stat mârșav condus de infractori, de ce mai exiști oare?
Doamnei din Șimleu vreau să ii transmit, să țina capul sus cu mândrie, chiar dacă fapta ei e rușinoasă, scopul e mai presus de orice; totuși câți ar rezista acestei tentații când soțul/soția, copilul, ar suferi de o boală ucigașă, într-o țară în care ești bun doar sa cotizezi și sa votezi?!”, este mesajul de susținere al liderului grupului de sprijin ”Reușim Împreună RRR”, Laurențiu Ciocoi. 

Adauga comentariu