ACȚIUNE DE AMPLOARE ale forțele de ordine pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19

Structurile Ministerului Afacerilor Interne continuă activităţile cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă în zonele aglomerate, dar şi în mijloacele de transport în comun, scopul fiind prevenirea răspândirii virusului Covid-19.

Astfel, în ultimele 24 de ore, în urma activităţilor desfăşurate pe raza întregului județ, au fost verificate 99 mijloace de transport persoane, 103 societăți comerciale, fiind legitimate 831 persoane.

Activităţile au fost desfăşurate pe două paliere: unul a fost cel de prevenire şi descurajare, iar al doilea cel de combatere a faptelor antisociale şi de impunere a legii.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 93 sancţiuni contravenţionale, valoarea acestora fiind de 33000 lei.

”Vă rugăm să vă informați din surse oficiale! Efectivele Ministerului Afacerilor Interne rămân în continuare la datorie, având ca obiectiv principal prevenirea oricăror fapte antisociale sau a altor situații de risc care ar putea pune în pericol sănătatea și viața oamenilor. De asemenea, acestea rămân mobilizate în teren, la nivelul întregului județ, pentru a se asigura că măsurile de prevenire a răspândirii infecției cu nou virus sunt respectate astfel încât să putem reveni cât mai curând la o viață normală. Vă reamintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19”, a transmis IPJ Sălaj. 

Adauga comentariu