ACCIDENTE rutiere pe bandă rulantă în Sălaj

Pompieri sălăjeni au interveniti la zeci de evenimente în weekendul trecut. 

În acest context, în perioada 19–21.02.2021, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj au gestionat  37 de evenimente. 

Salvatorii din Sălaj au fost solicitați să intervină la trei evenimente rutiere. Vineri, în localitatea Sălațig, a avut loc un accident cu un autoturism implicat și cu o persoană rănită care a fost asistată de către un echipaj SAJ. Duminică, în Sânmihaiu Almașului au fost implicate două autoturisme în care se aflau cinci persoane. O singură persoană a necesitat îngrijiri medicale si a fost preluata de un echipaj SMUDD de la Sânmihaiu Almașului. 

Tot în cursul zilei de ieri a avut loc un accident rutier grav în  cartierul Ortelec. Un Fiat și un BMW au fost implicatea în accident, în urma căruia o persoană a rămas încarcerată, a fost extrasă și transportată la Upu Smurd Zalău.

De asemenea, pompierii militari au mai interevnit și la trei incednii și la 29 de de cazuri S.M.U.R.D. pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor cu diverse probleme medicale, precum și la alte tipuri de intervenții care au constat într-o misiune de sprijin  al unui echipaj SAJ, și o activitate de control și informare preventivă a răspândirii infecției cu virusul SARS CoV-2 desfășurate în comun cu celelalte structuri teritoriale MAI.

 

 

Adauga comentariu