ACCIDEN MORTAL în Sălaj. Șoferul avea doar 27 de ani

Un grav accident de circulație s-a produs în această după amiază pe Drumul Național 1C, în urma căruia un tânăr și-a pierdut viața, iar altul a fost rănit ușor.

Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că, la data de 30 aprilie a.c., un tânăr de 27 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe direcția Baia Mare-Dej, într-o curbă periculoasă la dreapta a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor și remorcă), condus de un bărbat de 55 ani. 

În urma impactului a rezultat decesul tânărului și rănirea ușoară a pasagerului acestuia.

Potrivit ISU Sălaj, patru persoane se aflau în cele doua autovehicule, cate doua persoane in fiecare autovehicul. Victimele din autoturism sunt incarcerate si se actioneaza pentru descarcerarea lor.
La locul accidentului se afla un si un echipaj Smurd de la Garda Ileanda si un echipaj al ambulantei.

Cele doua persoane au fost descarcerate, iar soferul autoturismului nu prezinta functii vitale și au fost începute  manevrele de resuscitare,  iar pasagerul din dreapta este constient si a fost preluat de catre un echipajul ambulantei.
În sprijin a fost solicitat si elicopterul de la POA Jibou.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au dus la producerea acestui accident.

Adauga comentariu