A&C Beauty Shop, singurul magazin din Zalău dedicat produselor originale de make-up. Cumperi și primești machiaj GRATUIT

Singurul magazin din Zalău care comercializează produse de make-up profesionale și îngrijirea părului  se află în Activ Plazza Mall, la etajul al doilea. Este vorba despre A&C Beauty Shop, deținut de Anda Ciobanu, make-up artist și formator.

Aici găsim atât produse pentru femei - mai multe timpuri de fixativ profesional, lac de unghii, fond de ten, creme pentru îngrijirea tenului și a pielii - cât și un stand special pentru bărbați de unde cei în pas cu moda pot să-și cumpere produse pentru îngrijirea și aranjarea părului, a bărbii. De asemenea la standul pentru bărbați mai găsim și creme pentru îngrijirea corpului. 

”Magazinul este unul de  produse cosmetice profesionale - make-up și îngrijirea părului. În Zalău este singurul magazin de acest gen. Avem produse atât pentru femei cât și pentru bărbați. Mai mult ca și un plus pentru magazinul nostru toate produsele se pot testa”, ne-a spus Anda Ciobanu, care care se ocupă de acest magazin

Femeile care doresc să cumpere produse pentru un machiaj perfect trebuie să știe că la magazinul A&C Beauty Shop se oferă un machiaj gratuit cu produsele cumpărate. 

Dintre cele mai importante firme prezente în magazinul A&C Beauty Shop sunt Fanola din Italia - produse de ingrijirea părului, produse tehnice pentru păr - apă oxigenată, pulbere de albire și produse de styling și finisaje - Doctor Belter, Germania ( conține linii de produse pentru îngrijirea optimă a oricărui tip de piele și vârstă), Aden - Ungaria, fond de ten și rujuri rezistente la transfer. De asemenea este prezentă și firma Depot din Italia cu produse excluziv pentru bărbați de ingrijire a părului și a bărbii.

 

 

Adauga comentariu