7 zile până la marea deschidere a Zalău Value Center. Ce aduce nou în oraș cel mai mare centru comercial

A mai ramas foarte putin pana la marea deschidere a celui mai mare centru comercial din oras. Zalau Value Center se va deschide peste 7 zile, mai exact in 7 noiembrie. Lucrarile sunt in grafic, iar magazinele prezente deja și-au pus marfa pe rafturi. 

Din 7 noiembrie, orasul Zalau se alinieaza la orasele care dispun de mari centre comerciale. Viitorii cumparatori vor putea alege dintr-o sumedie de firme cunoscute la nivel national si international. 

Super concert Andra la deschiderea Carrefour

Un nume greu al muzicii românești va concerta la Zalău, într-un eveniment de gală. Andra va marca deschiderea hypermarketului Carrefour din cadrul centrului comercial Zalău Value Centre. Evenimentul va avea loc în 6 noiembrie, cu o zi înainte de deschiderea oficială. 

Evinementul de deschiderea a Hypermarketului Carrefour va cuprinde alături de concertul faimoasei Andra și o zona pentru mâncare de tip street food în parcarea centrului comercial. ”Aventura” din parcare Zalău Value Center va începe în jurul orei 16.00.

În Zalău Value Center va funcționa un hipermarket Carrefour și o serie de magazine Jysk, Altex, C&A, Orsay, Yves Rocher, Digi, Klarmann, Telekom, Vodafone, Animax, Boutique 17, Benvenuti, Various Brands, New Yorker, Noriel, CCC, Takko, Deichmann, Pepco, Hervis, DM Drogerie Markt, Compas, Cador, Sofiaman, Rankine, o agenție Banca Transilvania, farmaciile Help Net și SensiBlu, o unitate Fornetti. De asemenea, vor fi prezenți și numeroși antreprenori locali și un centru de schimb valutar, o curățătorie chimică, un plafar și un beauty salon. Noul centru comercial va avea și o zonă de food, unde și-au anunțat prezența Spartan, KFC, Mesopotamia și Porto Gallo.

 

 

Adauga comentariu