30 de liceeni sălăjeni au absentat de la proba scrisă la Limba și Literatura Maternă. Simularea examenului de bacalaureat continuă cu proba obligatorie a profilului

Simularea examenului de bacalaureat național 2019 pentru clasele a XI-a şi a XII-a a continuat astăzi 19 martie cu proba scrisă la Limba și Literatura Maternă. La clasa a XI-a au fost prezenţi 268 elevi din 273 elevi înscrişi, doar cinci au absentat, iar la clasa a XII-a au fost prezenţi 313 elevi din 338 elevi înscrişi (25 absenţi). Examenul s-a desfășurat fără incidente. Simularea Examenului de Bacalaureat Naţional continuă mâine, 20 martie cu proba obligatorie a profilului, matematică şi istorie, ne informează biroul de presă al Inspectoratului Școlar Județean Sălaj.

Miercuri, 20 martie liceenii susțin proba la matematică sau istorie în funcţie de profil, iar ultima probă a simulării, cea la alegere va avea loc joi, 21 martie la care vor participa doar elevii de clasa a XII-a. Rezultatele vor fi afișate în data de 29 martie.

sursa foto cancan.ro

Adauga comentariu