27 de șoferi sălăjeni au rămas "pietoni" pentru abateri de la normele rutiere. Șapte infractiuni constatate de polițiști la regimul circulației rutiere în doar trei zile

Polițiștii sălăjeni au organizat în perioada 20-22 aprilie la nivel județean, patru acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Polițiștii au intervenit la 43 de evenimente, dintre care 30 au fost sesizate prin apelul de urgență 112. În urma activităților au fost constatate 25 de infracţiuni, din care şapte la regimul circulației rutiere, nouă contra patrimoniului, iar diferența au constituit alte fapte.

De asemenea, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat 480 de sancţiuni contravenţionale, din care 384 la regimul circulației rutiere, 54 la Legea 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, iar 42 au constituit alte abateri. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate de oamenii legii este de 67.530 lei. Totodată, polițiștii au reținut pentru diferite abateri de la normele rutiere 27 permise de conducere și au retras cinci certificate de înmatriculare.

foto: weradio.ro

Adauga comentariu