17 infracțiuni constatate, nouă permise de conducere reținute și 400 de sancțiuni aplicate de polițiștii sălăjeni în doar 48 de ore

În ultimele 48 de ore, polițiștii sălăjeni au intervenit la peste 20 de sesizări, au constatat 17 infracțiuni, au aplicat aproape 400 de sancțiuni contravenționale și au reținut nouă permise de conducere. Astfel, în zilele de 20 și 21 mai, poliţiştii sălăjeni au acționat la nivel județean pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate șase acțiuni și s-a intervenit la 23 de evenimente, dintre care 16 au fost sesizate prin apelul de urgență 112.

În urma activităților, au fost constatate 17 infracţiuni, din care opt contra patrimoniului pentru infracțiuni de furt și distrugere, două la regimul circulației rutiere pentru conducere fără permis, iar diferența au constituit alte fapte. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 397 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 89.010 lei. De asemenea, Au fost reținute nouă permise de conducere și au fost retrase patru certificate de înmatriculare. În perioada de referință nu au fost înregistrate infracțiuni de mare violență și nici accidente de circulație grave, ne informează Inspectoratul Județean de Poliție Sălaj.

foto: antena1.ro

Adauga comentariu