100 de lucruri penibile în Zalău. Strada Merilor, fără asfalt, trotuar, canalizare. Lucrările vor fi efectuate după nenumărate sesizări ale zălăuanilor

Strada Merilor din municipiul Zalău va fi refăcută după mai multe sesizări primite de la cetățeni. Consilierii locali au aprobat modificarea documentației și indicatorilor tehnico-economici aferenți lucrării, Reparații capitale strada Merilor, covor asfaltic, rigolă și trotuar din Zalău. Valoarea lucrărilor se ridică la 727,447 mii lei.

Față de documentația inițială s-a propus majorarea suprafeței asfaltate, realizarea unei rigole pe porțiunea mai îngustă a drumului, înlocuirea pe partea dreaptă pe o lungime de 117 metri a rigolei de pământ cu canalizare pluvială și realizarea unui trotuar pe o lungime de 200 metri. Lucrarile ce vor fi efectuate inclusiv pe tronsonul afectat de alunecărilor de teren. Prin proiect este prevăzută reabilitarea străzii Merilor pe o lungime de 1.108 metri și pe o lățime de aproximativ 3,50-6,20 mettri. Principalele lucrări care vor fi efectuate sunt realizarea săpăturilor pentru executarea rigolei din pământ, bordurarea trotuarului și turnarea asfaltului. Durata de realizare a lucrărilor este de 60 de zile.

Adauga comentariu