Zălăuanul acuzat de crimă în Italia, la începutul lunii martie, NEVINOVAT

Ioan Pașcalău, zălăuanul de 52 de ani, acuzat că și-ar fi ucis soția în Italia este nevinovat. Autopsia a demonstrat că soția acestuia, Cornelia Pașcalău a murit din cauze naturale, după cum ne-a explicat fiica celor doi zălăuani, Diana Pașcalău.

Portivit jurnaliștilor de la www.ilrestodelcarlino.it, Cornelia Pașcalău, o femeie de 50 de ani, care trăia în Italia, în orașul Imola, a murit în cursul zilei de sâmbătă, 7 martie 2020.  Soțul femeii, Ioan Pașcalău a alertat autoritățile italiene despre faptul că soția lui nu mai respiră. La scurt timp după apel a ajuns anchetatorii și medicii, care au constatat decesul zălăuancei de 50 de ani. La prima examinare a victimei, anchetatorii au observat pe corpul victimei numeroase vânătăi extinse pe corp, motiv pentru care soțul victimei a fost acuzat de crimă. Ioan Pașcalău s-a declarat nevinovat în timpul interogatoriului protrivit avocatului apărării Ercole Cavarretta a precizat agențiea ANSA. Imediat după efectuarea autopsiei, care a stabilit că victima a murit din cauze naturele, lui Ioan Pașcalău i s-a ridicat orice acuzație de crimă

”După autopsie și după procesul care a avut loc, m-a contactat avocatul Ettore Cavaretta, care m-a anunțat care este de fapt cauza decesului, care este una naturală: o hemoragie cerebrală cauzată de o patologie anterioară (acest lucru explică și vânătăile găsite pe corp). De asemenea m-a anunțat că tatăl meu a fost judecat și având în vedere că versiunea pe care a susținut-o încă de la început se potrivește cu cele identificate în urma autopsiei, acestuia i s-a ridicat orice acuzație de crimă din partea autorităților și este liber”, ne-a explicat Diana Pașcalău. 

 

Adauga comentariu