A vrut să fure curent și în final s-a ales cu dosar penal

Un sălăjean de 60 de ani, ingenios peste măsură, a vrut să fure curent, însă s-a ales cu un dosar penal după ce a fost prins de jandarmi și de lucrători ai Electrica. 

În acest context, la sfârșitul săptămânii trecute, efective din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Județean Sălaj, împreună cu lucrători ai Societății de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord – Sucursala Zalău, au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea sustragerilor de energie electrică și de elemente din rețelele de distribuție.

În cadrul acțiunii s-a constatat că la un imobil de pe raza comunei Surduc, proprietarul acestuia a efectuat lucrări pentru ocolirea aparatului de măsură a energiei electrice, astfel încât consumul de energie electrică să nu fie înregistrat.

Pe numele persoanei în cauză, un bărbat în vârstă de 60 de ani, jandarmii au întocmit acte de constatare privind săvârșirea infracțiunii de furt, conform art. 228, alin. 3, Cod Penal. Actele de constatare au fost înaintate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor.

Adauga comentariu