VIDEOREPORTAJ cu Mircea Tutovan. Campion al Europei, voleibalistul vorbește în EXCLUSIVITATE despre DRAMA pe care o trăiește

Maestru emerit al sportului, poreclit "Tunarul Europei", voleibalistul Mircea Tutovan are in palmares zece titluri de campion al Romaniei cu Dinamo, dar si Cupa Campionilor Europeni cucerita tot cu Dinamo in 1981, dupa o finala dramatica cu TSKA Moscova. Mai arein palmares si doua medalii de bronz la Campionatele Europene din `71 si `77.  A ajuns sa fie inclus permanent in top cei mai buni 6 voleibalisti din Europa. Cu toate acestea, nu i-a placut voleiul, ci era indragostit de handbal.

Timpul s-a scurs peste Mircea Tutovan, anii au trecut, iar acum este incercat de grutati. Cu toate acestea, marele sportiv al Romaniei, care s-a stabilit de peste 30 de ani in Zalau, a demonstrat ca poate trece peste orice greutate. De 7 ani sotia sa este paralizata intr-un scaun cu rotile, insa Mircea demonstreaza tuturor ca dragostea invinge tot timpul.

Tunarul Europei a decis sa rupa tacerea si sa vorbeasca despre viata lui, asa cum e ea, cu bune si cu rele.

Redactorul sef al publicatiei Ziarul de Salaj, Eduard Farcas, a reusit cu greu sa-l convinga pe Mircea Tutovan sa vorbeasca despre viata lui. Ziarul de Salaj va prezinta un videoreportaj EXVLUSIV cu Tunarul Europei. 

Eduard Farcas a vorbit cu multiplul campion national si castigator al Cupei Campionilor despre viata, cariera si drama prin care trece marele sportiv. 

  

Adauga comentariu