VIDEO. Un zălăuan a ajuns erou în Franța, după ce a salvat un francez dintr-un accident de circulație

Un tânăr de 25 de ani din Zalău a fost pentru câteva minute erou în Franța. Andrei Mica muncește de câțiva ani pe teritoriul francez, iar ieri, în jurul orei 15.20, în timp ce conducea pe Autostrada 4  fost martorul unui accident de circulație foarte grav, între un Renault și un camion care transporta butelii.

Șoferul autoturismului a adormit la volan și a intrat în spatele camionului. În urma impactului, conducătorul mașinii franceze a fost proiectat pe contrasens, sărind practic peste parapetul de protecție dintre cele două sensuri de circulație. Andrei Mica nu a stat prea mult pe ganduri, a oprit autovehiculul său și s-a îndreptat spre șoferul ”zburător” acordându-i acestuia primul ajutor. 

”Circulam liniștit pe A4 când am observat exact în fața mea cum un sofer a zburat pur și simplu peste parapetul care delimita autostrada. Am oprit imediat și i-am acordat primul ajutor. L-am intrebat daca se simte bine, după care am decuplat bateria pentru a nu avea surprize neplăcute. Șoferul mi-a spus că a adormit la volan pentru că era pe traseu de la ora 6 dimineața. A fost norocos. Camionul în care a intrat transporta butelii și se putea întâmpla în orice moment o nenorocire”, a afirmat eroul din Franța, Andrei Mica. 

Adauga comentariu