VIDEO. Un tânăr din Zalău vrea să fie actor în serialul Vlad de la PRO TV. Să-l ajutăm cu un vot!

Un tânăr de 20 de ani din Zalău vrea să fie actor în celebrul serial Vlad, difuzat de postul de televiziune PROTV.  Ciprian Cozorici absolvent al Liceului Pedagogic "Gheorghe Sincai" din Zalău are șanse foarte mari să facă parte din distribuția serialulul. Asta după ce clipul în care își prezintă scena ”FII ÎNDRĂGOSTIT” a fost votat de aproape 1.000 de persoane. 

Serialul Vlad de la PROTV va debuta în această toamnă cu sezonul doi. După ce a făcut furori la debut, serialul așteaptă alți doi actori din rândul românilor de rând. Pentru a face parte din distribuția filmului, viitorii actori au creat un material video de minim 20 de secunde care a avut legătură cu cele cinci provocări legate de serialul Vlad. Cele mai votate două filmulete vor fi declarate câștigătoare, iar actorii vor face parte din serialul Vlad. 

Printre românii care s-au înscris la concurs se numără și un zălăuan de 20 de ani, fost fotbalist, Ciprian Cozorici. Tânărul zălăuan spune că s-a înscris la acest casting pentru că nu are nimic de pierdut și că oricine poate să participe. Mai mult, un rol important l-au avut și prietenii lui, care l-au împins de la spate. 

”Fără dar și poate primul factor care m-a determinat să mă înscriu la acest casting a fost faptul că oricine putea să meargă să își incerce norocul,  si cum spuneam și în filmuleț " Noi oamenii în viață depindem de unele alegeri, dacă riști atunci când viața îți oferă o șansă, riști să fii fericit pentru totdeauna". Al doilea factor au fost prietenii, care îmi spuneau mereu și îmi spun și acum că am carismă și prezență șcenică”, spune Cozorici.

Ciprian Cozorici participă la acest concurs cu un clip în care prezintă motivul ”FII ÎNDRĂGOSTIT”, filmat în Zalău, de Ciprian Dragoș. 

În prezent, Ciprian Cozorici lucrează la Cocktail Art, unde alături de Florin Recean și Norby Darabont pregătesc cele mai savuroase cocktail-uri din Sălaj. 

Dacă vrei ca Ciprian Cozorici să facă parte din distribuția serialului Vlad votează aici

 

Adauga comentariu