VIDEO. S-a lansat Platforma Social Liberală. Cum se va schimba România cu PSL la putere + candidatul pentru Primăria Zalău

Platforma Social Liberală s-a lansat azi și la Zalău. Un fost ministru și un fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor vor să schimbe România din temelii. Ilan Laufer, fost ministru al Mediul de Afaceri în Guvernul Dancilă și Alexandru Coita, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, alături de trei tineri cu experientă în diplomație și antreprenoriat: Andrada Bochis, Vlad Danciu si Radu Lupas au lansat azi, la Zalău, Platforma Social Liberală, o formațiune politică care vrea sa facă din România una din primele 10 economii din Uniunea Europeană și să dubleze veniturile populației

PSL se bazează pe proiecte care țin de recăștigarea încrederii ca români, recâștigarea unității naționale și redescoperirea adevăratelor valori ale țării, spune Alex Coita, fost secretar în Ministerul Transporturilor. 

Platforma Social Liberală este singura formațiunea politică care s-a format în afara parlamemtului și care și-a asumat o misiune extrem de grea, aceea de a reforma Romania în întregime, a explicat Ilan Laufer. 

Unul dintre cel mai important proiect al PSL este digitalizare, un portal la nivrel național care să integreze toate structurile statului cu structurile private. Pe scurt, Radu Lupaș spune că  PSL vrea să elimine toate hârtiile și cozile de la ghișee. 

Cele 10 proiecte prin care PSL vrea să reformeze România sunt: dublarea veniturilor populației; digitalizarea administrației, renașterea capitalului autohton; accelerarea înzestrării armatei române și introducerea serviciului militar; pact cu investitorii strategici; consultare națională pentru modificarea imnului de stat; unirea provinciilor istorice prin rețele de transport de mare viteză, repatrierea și integrarea a 1 milion de români din diaspora; România, pol regional în domeniul sănătății, educației și cercetării; revitalizarea Start-up Nation.

Adrian Buda, posibil candidat la Primaria Zalău?

Unul dintre intemeietorii PSL, Alex Coita i-a lansat propunerea lui Adrian Buda, coordonatorul PSL Sălaj să candideze la fotoliul de primar al Zalăului. Coita a spus că Adrian Buda merită să fie canditatul PSL Sălaj la Primăria Zalău pentru că este un lider puternic în PSL la nivel național. 

 

Adauga comentariu