VIDEO. O străduță din Zalău arată în 2020 ca după război

În anul 2020 și la peste 30 de ani de la așa zisa revoluție, o străduță din Zalău arată ca după război. Zici că pe acolo au trecut tancurile armatei. 

Langă Autogara Cento, pe Strada Tudor Vladimirescu și în spatele blocului B42 se află o străduță care nu mai fost renovată de pe vreme lui Nicolae Ceușescu. De fapt, nu cred că se poate vorbi de renovare din moment ce acea stradă este din pământ. În spatele blocului sunt și multe garaje a locatarilor din zona, care întâmpină dificultăți în momentul parcării autoturismului în garaj. 

Dacă pe tot parcursul anului ar fi soare, străduța respectivă ar fi bună și s-ar putea circula normal, dar când plouă strada este dezastru, după cum se poate observa și din materialul video. Sunt bălți mari de apă, noroiul este la tot pasul, iar trecătorii au mari probleme în a se deplasa pe acolo. 

Mai mulți locatari susțin că strada arată așa de când lumea, și nu sunt tineri, au peste 50-60 de ani. Mai mult, locatarii au tot așteptat după promisiunile făcute de foștii primari, care au spus că o să renoveze strada. 

”Străduța această se află în această situație de peste 30 de ani. De fapt, noi așa o știm de când lumea. Tot am fost duși cu vorba de toți primarii care au promis că va rezolva problema. Pe timp de soare nu avem probleme, însă când plouă sau ninge se foarmeză bălți și noroiul este peste tot. Nu e o stradă foarte importantă, însă vrem și noi puțină decență din partea autorităților locale. Cu o basculantă de asfalt credem că s-ar putea rezolva problema”, susțin mai mulți locatari din zonă. 

 


Adauga comentariu