VIDEO. Jurnalistul Cristian Bîrjac l-a făcut să plângă de fericire pe Marius, copilul minune din Cuceu al cărui destin a fost mult prea dureros

Ziarul de Sălaj crede în Sălajul faptelor bune! Sunteți mulți, foarte mulți care ne-ați căutat pentru ca anul acesta Moș Crăciun să treacă pe la Marius. În mai puțin de 24 de ore de la postarea materialului, copilul a primit numeroase donații. Am mers noi cu o parte din ele, alții dintre dvs au decis să meargă pe cont propriu să-l ajute pe Marius și vă mulțumim în numele familiei acestuia. Toți cei care doresc să se implice sunt rugați să ne scrie pe pagina de facebook, pe Whatsapp la 0753537277 sau pe eduard@ziaruldesalaj.ro.

Printre donatori s-a numărat și jurnalistul Cristian Bîrjac, unul dintre inițiatorii acestei campanii. Colegul nostru de la Ziarul de Sălaj și-a donat laptopul personal. Pentru Marius a fost cel mai emoționant moment al zilei. Cadoul a fost făcut imediat după ce copilul a ieșit de la biserică, fiind vizibil emoționat. Pentru Marius a fost mai mult decât o minune îndeplinită, pentru că nu își închipuia că va primi un laptop atât de repede. 

Marius este un geniu în matematică, este medaliat cu aur și argint la diferite concursuri, dar îi place foarte mult și limba engleză, iar acum va putea să o învețe mult mai bine utilizând un laptop conectat la internet. 

 

Adauga comentariu