VIDEO. Cum vede senatorul Șerban Nicolae reformarea PSD și ce spune despre cine ar trebuie să conducă PSD + dacă trebuie suspendat sau nu Iohannis

Prezent ieri, la Zalău în cadrul Conferinței Extraordinare a PSD Sălaj, senatorul Serban Nicolae a vorbit despre ultimele mișcări politice pe plan național. De asemenea, Nicolae a explicat cine trebuie să conducă PSD, cum trebuie să se reformeze partidul și a dat argumente despre posibula suspendare a președintelui Klaus Iohannis. 

Șerban Nicolae ne-a declarat că din punctul lui de vedere PSD nu trebuie să se reformeze ci trebuie să se actualizeze permanent, prin lideri puternici la nivel național. 

Senatorul a mai spus că la ora actuală PSD trebuie condus de oameni credibili care au un discurs credibil care să găsească cele mai bune măsuri pentru partid și pentru România. 

Despre suspendarea președintelui Klaus Iohannis, Serban Nicolae a spus că este o măsură de ultimă resursă și care se poate pune în practică având în vedere că Iohannis a încâlcat de foarte multe ori Constituția. 

Adauga comentariu