VIDEO. Căpușa PNL care conduce Compania de Apă își bate joc de zălăuani. O conductă spartă în centrul orașului de peste două ore nu e reparată dintr-un motiv HALUCINANT

Căpușa PNL care suge de sânge și de bani Compania de Apă din Zalău s-a gândit astăzi să-și bată joc puțin de zălăuanii care locuiesc pe strada Nicolae Bălcescu, chiar în centrul orașului. 

O conductă de apă s-a spart astăzi în jurul orei 10:40, chiar lângă Biserica Baptistă Maghiară. Locatarii din zonă au sunat de îndată la Compania de Apă, dar surpriză, domnișoara de la celălalt capăt al telefonului era prea preocupată să vină ora 16.00 să se care către casă decât să rezolve problemele zălăuanilor. Desigur, facem mișto, cam așa cum a făcut și Compania de Apă cu zălăuanii care au anunțat avaria. La ora 11.00, după ce a fost anunțată avaria, un domn de la Companie a venit să vadă situația din teren. Nu a făcut mare lucru, a constatat și s-a cărat, spre revolta celor care locuiesc în zonă. 

La o oră după, adică la ora 12.00, jurnaliștii Ziarul de Sălaj au anunțat și ei Compania de Apă. De la dispecerat o voce plictisită de viață nu a avut prea mare chef să stea de vorbă. Nici directorul Marcel Zaharia, fost PDL-ist, actual consilieri județean al PNL nu a fost prea interesat de problemă, susținând că nu are pe cine trimite acolo, că are doar 10 muncitori împărțiți pe mai multe zone. 

Așa că apa țâșnește în continuare. 

Mulțumim din inimă partidului Liberal și Democrat, pardon național și liberal. 

PS: șeful Companiei e de la PDL, nevasta lui Radu Căpîlnașiu lucrează aici, fostul consilier local Eugen Pop de la PNL a avut și el funcția de director aici și mulți alții din partid își duc veacul pe aici, poate unii chiar în plus după cum se vede. 

Adauga comentariu